+31383312830

info@steenhouwerijvanommen.nl


grafstenen met omranding

Prijzen zijn op dit moment onderhevig aan fluctuaties i.v.m. de stijgende transportprijzen in India en China welke veroorzaakt zijn door de maatregelen m.b.t. Covid-19.
Placeholder image

€ 2961,-

Romantic red graniet. Grafsteen in de vorm van twee harten met ruwe onderzijde. Omranding met dekplaat uitgevoerd in Romantic red. Dekplaat met uitsparing voor grind of grond ook uitgevoerd in Romantic red. De bovenstaande prijs is gebaseerd op onze standaard maatvoering. Klik hier voor een overzicht.

 
Placeholder image

€ 3192,-

Zwart graniet. Grafsteen in medaillonvorm. Omranding met dekplaat uitgevoerd in zwart graniet en impala graniet. De bovenstaande prijs is gebaseerd op onze standaard maatvoering. Klik hier voor een overzicht.


 
Placeholder image

€ 2961,-

Indian aurora graniet. Rechthoekige grafsteen met geslepen golf diagonaal over de lengte van de steen.  Omranding met dekplaat ook uitgevoerd in Indian aurora. De bovenstaande prijs is gebaseerd op onze standaard maatvoering. Klik hier voor een overzicht.


 
Placeholder image

€ 2450,-

Ierse hardsteen (kalksteensoort). Eigen productie! Grafsteen met toogkop en gefrijnde rand. Omranding uitgevoerd in Ierse hardsteen. De bovenstaande prijs is gebaseerd op onze standaard maatvoering. Klik hier voor een overzicht.


 
Placeholder image

€ 2850,-

Zwart graniet. Grafsteen gebaseerd op de klassieke vorm. De letterplaat en de dekplaat zijn gezoet (mat). Omranding uitgevoerd in zwart graniet. De dekplaat is ingekort en heeft dezelfde vorm als de steen. Hierdoor ontstaat er een royaal plantvak. De bovenstaande prijs is gebaseerd op onze standaard maatvoering. Klik hier voor een overzicht.


 
Placeholder image

€ 2935,-

Himalaya graniet. Grafsteen in cirkelvorm bestaande uit drie losse cirkels. Omranding met granieten grondplaat uitgevoerd in himalaya. De bovenstaande prijs is gebaseerd op onze standaard maatvoering. Klik hier voor een overzicht.


 
Placeholder image

€ 3199,-

Zwart graniet met twilight red graniet. Grafsteen in twee delen waarvan het linkerdeel is uitgevoerd in zwart graniet en het rechterdeel in twilight red graniet. Omranding uitgevoerd in zwart graniet. Dekplaat uitgevoerd in twilight red met grote golvende uitsparing voor grind of grond. De bovenstaande prijs is gebaseerd op onze standaard maatvoering. Klik hier voor een overzicht.


 
Placeholder image

€ 2740,-

Royal impala graniet met paradiso graniet. Grafsteen met golfkop en golvende zijkanten. Omranding uitgevoerd in Impala graniet. Dekplaat uitgevoerd paradiso graniet. De bovenstaande prijs is gebaseerd op onze standaard maatvoering. Klik hier voor een overzicht.


 
Placeholder image

€ 2499,-

Zwart graniet. Grafsteen met verheven gepolijst vlak en teruggewerkte ruwe L-vorm aan de rechterkant. Omranding
uitgevoerd in gebrand/geborsyeld (ruw) zwart graniet. De bovenstaande prijs is gebaseerd op onze standaard maatvoering. Klik hier voor een overzicht.